Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dilluns, 18 de juliol de 2016

Catalunya Ràdio i el Canal Olímpic de Catalunya organitzen i comparteixen una jornada lúdico festiva en un divertit còctel de lleure, esport i comunicació


Castelldefels acull la Festa de Catalunya Ràdio al Canal Olímpic de Catalunya
Santi Capellera i Rabassó *periodista                                                                                                                                                                   

Passava aquest divendres dia 15 de juliol, i a partir de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, tothom que ho va desitjar va poder accedir al Canal Olímpic de Catalunya de manera gratuïta per poder ser un dels espectadors excepcionals del programa especial que Catalunya Ràdio, la ràdio nacional de Catalunya, va fer en directe al recinte olímpic aquàtic situat a Castelldefels.

Tots els realitzadors de la casa van desfilar pel programa especial i la periodista Marta Romagosa va fer una excel·lent entrevista al Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, que, acompanyat del Director del Canal Olímpic, Arseni da Palma, va explicar a bastament les posicions del Govern de Catalunya en relació a l’Esport del país, una de les estructures d’estat més importants del full de ruta cap a la independencia.

Els dos joves i flamants dirigents esportius catalans i el seu equip van estar constantment compartint sinergies amb els professionals de Catalunya Ràdio i amb el nombrós públic que va visitar la instal·lació situada a Castelldefels. En el decurs de la festa, també s’hi van portar a terme actuacions musicals i moltes altres sorpreses atractives en el que va ser una jornada lúdica, festiva i comunicativa que va a donar a conèixer un dels racons esportius més bells i importants del nostre país, situat a només 20 minuts de Barcelona i a cinc minuts d’una de les costes més belles d’Europa. Tothom que ho va desitjar, petits i grans, van poder viure la festa d'estiu de Catalunya Ràdio i el Canal Olímpic mentre practicaven caiac, pàdel surf i altres modalitats esportives aquàtiques, es banyaven amb els inflables més divertits o anaven en bicicleta per les rodalies del canal.

Les facilitats per arribar-hi van estar a l’abast de tothom, ja que Catalunya Ràdio va fletar un autocar des de Barcelona per arribar fins a Castelldefels amb la possibilitat que l'equip periodístic de l'emissora pública catalana els fes fotografies i vídeos de la sortida o de dins de l'autocar per, després i prèvia autorització de les persones que apareixen a les imatges, emetre els continguts a través de les plataformes de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Un gran dia de divertiment col·lectiu, una vegada més gràcies a la feina ingent dels incansables treballadors públics de la Generalitat de Catalunya.


Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites