Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dijous, 23 de juny de 2016

Comunicat de premsa del diputat al Parlament de Catalunya i militant de Convergència Democràtica de Catalunya, Germà Gordó i Aubarell, en relació a les acusacions del senyor De Alfonso, cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya que avui publica el diari PúblicoCOMUNICAT DE PREMSA

Respecte de les converses filtrades entre el Sr. De Alfonso amb el Ministre Sr. Fdez Diaz, crec necessari fer les següents consideracions:

1-Jo tenia encomanades les relacions entre del Govern de Catalunya i l’Oficina Antifrau, tal com reconeix el Sr. Daniel de Alfonso en la gravació que avui hem conegut.

2-En tot moment vaig informar el President del contingut de les reunions mantingudes en el desenvolupament de la funció que tenia encarregada.

3-En relació a les paraules del Sr.de Alfonso extretes de les converses filtrades, mai he participat en cap conxorxa, amb ningú, per tal de descavalcar el President Mas, ans al contrari, sempre li he estat totalment lleial.

4-Continuaré mantenint la meva lleialtat absoluta a Catalunya, a les seves llibertats i a Convergència Democràtica de Catalunya.

5- Sempre he defensat que només la militància de CDC és la que pot canviar els seus òrgans de Direcció. Aquest dret fonamental del militant serà exercit de nou properament ja que CDC celebrarà un important i decisiu congrés aquest juliol.

Germà Gordó i Aubarell
23 de juny de 2016

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites