dilluns, 22 d’octubre del 2012

Una bona proposta per aquest Nadal





Fem un bon propòsit, catalanes i catalans de totes les contrades: comprar els regals de Nadal fets al país per petites o mitjanes empreses i autònoms del país. La veïna que ven per catàleg o per internet en l'àmbit català, l'artesà que fa bijuteria, l'amiga que té una botiga al barri i que ven productes catalans, el pastisser que fa els torrons artesans, la noia que té la paradeta del mercat... 

Fem que els diners catalans retornin a persones catalanes comunes i anònimes com nosaltres, i no a grans multinacionals ni empreses estatals que se'ls emporten cap a Espanya i no tornen. Així, més gent que pateix per arribar a final de mes com nosaltres, tindrà un millor Nadal, i Catalunya serà més forta per tirar endavant per sí mateixa.

Si us sembla una bona proposta, copieu i enganxeu l'enllaç al vostre twitter i al vostre facebook, feu-ne retuit i feu-ho saber als vostres amics, coneguts i familiars, i que alhora facin el mateix. Només així farem gran Catalunya, i posarem uns grans de sorra molt importants per a començar a ser independents econòmicament, cosa imprescindible per ser-ho políticament i social.

Recolzem la nostra gent, revertim els diners al nostre país. Tots fem Catalunya, siguem solidaris amb la nostra terra i amb les nostres persones! Amb la nostra cultura i amb els nostres valors, abans que amb ningú altre, amb les catalanes i catalans, grans o petits, vinguin d'on vinguin, siguin de l'origen que siguin, parlin la llengua que parlin. Tots i totes fem Catalunya, aquest gran país tan divers, on la catalanitat ha de ser l'eix vertebrador i el denominador comú, i que amb tota seguretat esdevindrà ben aviat el pròxim estat de la UE.

Els diners dels catalans, pels catalans i per a una Catalunya forta!












L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...