dimecres, 11 de gener del 2023

Sobre els babaus Quim Torra i Pere Aragonès, dos exponents de la imbecil·litat i niciesa política que ha comandat i comanda aquesta trista, pobra i dissortada pàtria anomenada Catalunya, en que a molts ens va tocar néixer


Torra i Aragonès fan competència per indignar l’independentisme inconformista
 

Aragonès parla de referèndum abans del 2030 i Torra critica la manca de full de ruta a la independència, que ell tampoc no tenia

Publicat a @catdavant el 3 de setembre de 2021

L’independentisme està desorientat, indignat i dividit. És a dir, el que convé a Espanya. El més greu és que aquesta situació no la crea l’unionisme (que caldria anomenar annexionisme), sinó aquells que diuen ser independentistes i han tingut càrrecs, suposadament, de líders però no han encapçalat pas la independència de Catalunya.

Una part destacada per a romandre descontents ve dels 9 indultats, amb declaracions contràries a la unilateralitat i fraternització amb l’adversari, com el cas de Junqueras, Bassa, Forcadell, Sànchez o Cuixart. Una altra part és el govern d’ERC i Junts que ens empenyen a una taula de negociació amb Espanya, que molts independentistes no volem i de la qual els mateixos promotors es mostren escèptics.

I per si no n’hi hagués prou, els objectius que consideren maximals, amnistia i referèndum, comporten no 1 sinó 1000 milions de passes enrere després d’haver guanyat la independència per plebiscitàries, al 2015, i per referèndum ignorat pel Parlament, al 2017. Per això, Catdavant ens hi vam oposar en aquest editorial.

Per més tornes, Aragonès, en declaracions aquesta setmana a TV3, va dir que el referèndum seria abans del 2030. És a dir, d’aquí a centenars de milers de catalans i catalanes morts sense veure la independència d’ençà el 2017; d’aquí a 180.000 milions d’euros d’espoliació a partir d’avui; d’aquí a centenars de milers dels nostres joves que se n’aniran de Catalunya a cercar un futur digne que la Catalunya ocupada i espoliada no els pot oferir; d’aquí a 9 anys, quan la substitució del poble de Catalunya i la manipulació del cens faci inguanyable cap referèndum a l’escocesa, com el que ja van fer servir per a robar la independència als escocesos al 2014 o el que els tornen a preparar amb un acord amb els Scottish Green, fet que allunya de la independència sectors importants dels escocesos.

En aquesta dinàmica, el darrer que ha criticat el govern d’Aragonès ha estat el seu predecessor al càrrec, Quim Torra. Torra ha acusat el govern d’Aragonès de no tenir full de ruta a la independència, cosa que podem dir la immensa majoria d’independentistes, tots menys els qui han estat al Parlament o al Govern amb majoria parlamentària per fer la independència (o això ens van dir, que eren independentistes, per això els vam votar) d’ençà el 2015, i no l’han fet.

Això inclou, de manera molt destacada, Torra, a qui Twitter ha recordat virulentament que una picabaralla per una pancarta no és un full de ruta a la independència. D’altra banda, si no anem errats, Torra està vinculat a Junts i Junts és en aquest govern. Per tant, o bé Junts trenca amb ERC o Torra trenca amb Junts, altrament és fer el puta-i-ramonetisme convergent de tota la vida.

Ara que per la Diada ens engresquem a tornar a omplir els carrers, fora bo que els independentistes consideréssim omplir el Parlament o, potser si som més moderats, posar-hi un parlamentari independentista, perquè no sembla que, de 52% de vots, se n’hi hagi posat cap.

 

L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...