dilluns, 27 d’octubre del 2014

Òmnium i l'Assemblea destaquen l'exit de la Motorada per Independència


Fotos: Assemblea Nacional Catalana


La Motorada per la Independència aplega prop de 6.000 motos 
Santi Capellera i Rabassó *periodista 

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, com a entitats impulsores de la campanya “Ara és l'Hora”, han destacat la importància que el passat dia 19 d'octubre va obtenir la Motorada per la Independència, amb 5.800 motos, celebrada entre el Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló i la plaça de Catalunya de Barcelona, on es van afegir a la gran manifestació organitzada per aquestes entitats en favor de la unitat política de totes les formacions favorables a la consulta ciutadana del pròxim 9 de novembre, que va reunir 110.000 persones.

La Motorada per la Independència va ser un acte reivindicatiu lúdic per reclamar la sobirania de Catalunya i el dret a votar de catalanes i catalans. Aquests milers de motoristes van aconseguir una imatge d'impacte que va arribar a nivell internacional, que va omplir d'estelades i cartells reivindicatius el traçat habitual de la Fórmula 1 i MotoGP. El món de la moto, doncs, va viure una jornada històrica per als amants de les dues rodes i es va comprometre, una vegada més, amb ment del motociclisme aspiri a ser-ne capdavanter. El campió mundial de trial Jordi Tarrés, l'Asociación Súmate i el Circuit de Barcelona-Catalunya, entre altres, van recolzar aquesta celebració.


L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...