dilluns, 14 de desembre del 2015

Ada Colau va fer un flac favor a tots els barcelonins, i de rebot a tots els catalans, en dir al míting madrileny de Podemos que "Madrid pot tornar a ser la nostra capital"



Campanyes i discursos, Santi Capellera i Rabassó *periodista http://perinnolligams.blogspot.com

Queda clar que Ada Colau segueix sent una activista amb càrrec d'alcaldessa a l'Ajuntament de Barcelona, però d'alcaldessa només en té el nomenament i l'acta, com si fos una funcionària més o una delegada, no pas la líder de l'Ajuntament de la capital d'un país que cal prioritzar pertot i arreu.

Evidentment, la pròpia llibertat de gestionar com vulgui és indiscutible, però els barcelonins, en la seva gran majoria, necessiten tenir un primer edil pel qual la capital de Catalunya sigui la màxima preocupació, i que intenti aconseguir que aquesta capital arribi a les màximes cotes en tots els aspectes. No pas que la difumini i l'empetiteixi.

Anar a fer campanyes polítiques a altres derroters en defensa de no se sap ben bé què, quan a Barcelona i a Catalunya estem vivint un moment polític excepcional, no ajuda gaire a que els seus electors i tota la resta de barcelonins -l'hagin votat o no- se sentin representats per aquesta figura que s'allunya dels postulats més importants que el seu càrrec comporta en favor d'altres idearis que res tenen a veure amb el que tal càrrec representa.

Com tampoc no ajuda dir textualment que "Madrid pot tornar a ser la nostra capital", perquè els catalans de capital ja en tenim una, que és la que ella presideix consistorialment, ni que no en sigui o no en vulgui ser conscient.

No esmentar a Madrid el referèndum que Pablo Iglesias va prometre pel nostre país en cas de guanyar les eleccions espanyoles, i no fer-ho per por de perdre votants, demostra el doble raser de Podemos que, per conegut que sigui a Catalunya, l'alcaldessa de la seva capital no pot secundar ni compartir de cap manera. Sobretot, si vol continuar exercint la màxima representativitat de Barcelona sense que cap fet la perjudiqui personalment i deteriori la institució municipal com a tal.

L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...