dissabte, 12 d’octubre del 2024

Un informe de les Nacions Unides insta els palestins a auto investigar-se “per matar jueus”, quan la realitat del seu objectiu declarat i documentat en la Carta Fundacional de Hamàs és matar jueus

 


Novament, l’antisemita ONU utilitza Hamàs com arma llancívola contra els jueus i Israel

Santi Capellera i Rabassó, periodista i analista / 12-10-2024

Aquest passat 10 d'octubre, o sigui, fa dos dies, les Nacions Unides (ONU) van publicar un informe que només es pot descriure com un document de sang que irradia antisemitisme a tot el món.

■ L'informe, que s’ha publicat a la majoria de mitjans israelians i a molts d’occidentals en què no s’hi compten els catalans, ni els espanyols ni tampoc els francesos arran de la deriva esquerranosa per interessos electoralistes d’Emmanuel Macron, l’ha sintetitzat i resumit la professora canadenca de 71 anys Anne Bayefsky, presidenta de Human Rights Voices i directora del Touro Institute on Human Rights and the Holocaust i és el producte d'una "comissió d'investigació” de l’ONU creada pel seu Consell de Drets Humans l'any 2021 i encapçalada per la jurista sud-africana Navanethem "Navi" Pillay, antiga alta comissionada de Drets Humans de l’organisme. Malgrat les regles de l'ONU sobre "imparcialitat" i "objectivitat", i a parer de Bayefsky (opinió que em faig meva), l'informe és un testimoni del discurs d'odi desenfrenat de les Nacions Unides contra l'estat jueu disfressat de "llei" i "drets humans", com fa molts anys que passa i darrerament d’una manera molt descarada.

■ Aquest és el segon informe "d'investigació" "sobre els atacs que es van produir el 7 d'octubre de 2023 i posteriors". L'agenda és clara des del primer manifest d'aquest tipus. Publicat després de mesos de l'anomenada investigació, l'informe de juny de 2024 ampliava el terrible trauma que patien les dones i nenes jueves i les seves famílies. "Sobre les violacions", van dir els inquisidors de l’ONU, "la comissió... no ha pogut verificar de manera independent aquestes acusacions" i "la comissió tampoc va poder verificar els informes de tortura sexual i mutilació genital".

■ Els "experts" de l’ONU no van poder verificar les atrocitats que els mateixos terroristes palestins no tenien cap vergonya d’enregistrar en imatges en vídeos i compartir-los en línia amb el món.

I aquest informe del dia 10 passat encara fa més retorçada l'estratègia d'engany sistemàtic de les investigacions de l'ONU al respecte.

Resulta, paradoxalment, que Navy Pillay, presidenta de la investigació, també és jutgessa de la Cort Internacional de Justícia de l'ONU. El segon membre de tal investigació, Chris Sidoti, és advocat. Després del seu nomenament, el tercer membre, Miloon Kothari, va dir a un entrevistador que el lobby jueu controla les xarxes socials. Són exemples que tots ells s'esforcen molt per promocionar la seva feina com a model d'integritat jurídica. En un paràgraf, l'informe llança paraules com "estàndard de prova", "examen forense", "normes d'admissibilitat", "referències creuades", "autenticació de mitjans", "anàlisi de cronolocalització" i "extracció de metadades".

Sota la cobertura del vòmit de la paraula legalista, l'ONU ha produït un frau legal massiu.

Fins i tot la història 101 va resultar ser una veritat incòmoda. Les línies d'armistici de 1949 van significar que Egipte va ocupar Gaza i que Jordània va ocupar Cisjordània fins al 1967. Però, en l’informe, aquests inquisidors només citen "l'ocupació israeliana de Gaza i Cisjordània durant 75 anys".

Aquí hi ha alguns altres exemples:

Exemple número 1

■ El que sabem sobre l'ús d'hospitals per part de Hamàs: Israel va exposar públicament, amb proves fotogràfiques i de vídeo, l'ús d'hospitals per part de Hamàs amb finalitats militars. Això inclou: túnels directament a sota dels hospitals que utilitzaven les fonts d'energia i servien com a centres de comandament i dipòsits d'armes; armes i equipament a les plantes de l'hospital al costat de les sales de pacients; armes amagades en incubadores; i l'ús dels hospitals com a instal·lacions operatives per dirigir l'activitat militar. A més, Hamàs va construir i utilitzar una vasta xarxa de túnels subterranis per al terror, no per diversió, esport i entreteniment.

Però l'informe de Pillay diu:

"La comissió va entrevistar personal mèdic superior dels hospitals i van negar que hi hagués cap activitat militar, emfatitzant que l'únic paper dels hospitals era tractar pacients".

L'informe conclou:

"La comissió va confirmar la presència d'un túnel i un pou als terrenys de l'hospital de Shifa, però no va poder verificar que s'utilitzessin amb finalitats militars".

Exemple número 2

■ El que sabem sobre els ostatges israelians i els hospitals de Gaza: els ostatges israelians alliberats descriuen el seu tractament als "hospitals" de Hamàs. Els metges van abocar clor i vinagre sobre el peu penjant de l'ostatge Maya Regev per tal de causar dolor, membre que van amputar sense analgèsics. Avui encara necessita atenció mèdica seriosa per reparar la "cirurgia" fallida. Els metges de Gaza van treure una bala de la cama de l'ostatge Itay Regev sense utilitzar anestèsia, mentre que els membres de Hamàs li van escopir, li van donar una bufetada i l'amenaçaven de matar-lo si cridava.

Parlant de l'hospital Al-Shifa, l'informe de Pillay explica:

"Hamas... va declarar que els ostatges havien estat transportats allà per rebre tractament mèdic".

Aleshores, tals “experts no aliniats” arriben a la conclusió que els ostatges estaven sent "tractats" als hospitals de Hamàs, en lloc de ser torturats:

"La comissió va confirmar que dos ostatges havien estat detinguts a hospitals i van rebre tractament mèdic per les seves ferides".

Exemple número 3

■ El que sabem: l’hospital d'Al-Shifa s'utilitzava, en paraules del dret internacional real, "d'una manera perjudicial per a l'enemic" i, per tant, era "un objectiu militar que es pot atacar legítimament".

Negant els seus "ulls mentiders" i tergiversant els estàndards legals internacionals, l'informe de Pillay conclou la seva anàlisi hospitalària fent una analogia entre els israelians i els nazis.

I l'informe diu:

"La comissió també conclou que aquests actes constitueixen el crim contra la humanitat d'extermini".

Exemple número 4

■ El que sabem: Israel va trobar sis ostatges morts en un túnel de Gaza l'1 de setembre de 2024. Els seus cossos van ser delmats per la fam prolongada, la manca de llum del dia i l'accés a l'aire. Havien estat executats només 48-72 hores abans amb trets a la part posterior del cap mentre les forces israelianes s'acostaven a la seva ubicació.

Pel que fa als ostatges assassinats a Gaza, l'informe de Pillay "confirmava" que alguns ostatges van ser afusellats per les forces israelianes, en el que Israel va declarar obertament que era un tràgic error. Però quan es referien als sis executats deliberadament a finals d'agost, els inquisidors no van trobar ningú a qui culpar.

Al contrari, els inquisidors se centren en el que va passar després de trobar els ostatges executats:

"El 2 de setembre, Hamàs va declarar que s'havien emès noves instruccions sobre el tractament dels ostatges si les forces de seguretat israelianes s'apropaven al seu lloc de detenció".

Quin tipus d'investigador de "drets humans" parla d'execucions a sang freda com a "tractament" amb persones? La resposta curta és que no ho fan, però els mafiosos de l'ONU sí.

L'informe de Pillay es va negar a dir que les "instruccions" de Hamàs eren executar els seus captius o fins i tot que Hamàs era el seu botxí.

En realitat, Hamàs havia emès "noves" instruccions al juny, (després que les Forces de Defensa d'Israel (FDI) van rescatar amb èxit quatre ostatges), sobre "com gestionar la situació si l'exèrcit d'ocupació s'apropa al lloc on estan detinguts els presoners".

Exemple número 5

■ El que sabem: els ostatges han estat privats sistemàticament d'aliments i de les necessitats de la vida des de la seva captura. Es va trobar que el cos de l'ostatge executat, Eden Yerushalmi, de 24 anys, pesava menys de 36 quilos.

Pillay i companyia van decidir augmentar l'agonia dels ostatges i van culpar Israel de la fam dels ostatges.

I en l'informe escriuen:

"El setge imposat per Israel a la franja de Gaza ha reduït la disponibilitat d'aliments, aigua i medicaments per a la població en general, inclosos els ostatges".

A l'informe de Pillay del passat mes de juny, ella i els seus inquisidors van dir: "la comissió conclou que Israel ha utilitzat la fam com a mètode de guerra". Malgrat les proves que Israel ha fet un esforç enorme per alimentar els habitants de Gaza, i que aquests enviaments estan sent clarament segrestats i desviats per alimentar Hamàs o que en treguin beneficis, els inquisidors “no van trobar proves que Hamàs estigués utilitzant la fam com a arma de guerra”, clar.

Exemple número 6

■ El que sabem: les organitzacions terroristes palestines admeten obertament que l'escut humà és una arma clau en la seva caixa d'eines. I aquestes són les afirmacions enregistrades pels mitjans de l'antic líder de Hamàs, Ismail Haniyeh, el 26 d'octubre de 2023: "la sang de les dones, els nens i la gent gran... Som els que necessitem aquesta sang, de manera que desperta dins nostre l'esperit revolucionari".

La inquisició de Pillay, però, va treballar molt dur per ignorar aquestes paraules i les violacions fonamentals palestines dels drets humans dels altres palestins, incloses les violacions que afectaven tota la població civil palestina.

El fer llum de gas ha estat durant molt de temps un element clau de la caixa d'eines anti-israeliana i antijueva de les Nacions Unides, i l'informe diu:

"Les forces de seguretat israelianes van utilitzar els detinguts com a escuts humans en diversos casos a Cisjordània i Gaza, cosa que constitueix un crim de guerra".

Aquest informe, com tots els cinc informes anteriors de la investigació, mai, mai! condemna Hamàs per utilitzar civils palestins -o sigui, milions de persones- com a escuts humans, la qual cosa els terroristes fan constantment des de fa molts anys.

Exemple número 7

■ El que sabem: Hamàs té l'objectiu declarat del genocidi, d'eradicar l'estat jueu i el seu poble, la qual cosa s’explica clarament en la seva Carta Fundacional, també coneguda com el Pacte de Hamàs, publicada el 18 d'agost de 1988 a la qual Hamàs va delinear la identitat del moviment, els seus objectius i les seves finalitats.

En el segon article de la carta, datat el 18 de agost de 1988, Hamás es presenta com una branca del moviment internacional dels Germans Musulmans a Palestina i declara que els seus membres siguin musulmans que "temin a Déu i aixequin la bandera de la jihad davant els opressors." La carta afirma que "la nostra lluita contra els sionistes és molt gran i molt greu" i demana l'eventual creació d'un estat islàmic a Palestina, en comptes de la solució dels dos estats d'Israel i Palestina i reclama la dissolució d'Israel i erradicació dels jueus a la regió. La carta també afirma que “Hamàs és humanista i tolerant amb les altres religions mentre no discuteixin la sobirania de l'Islam a la regió". I potser no cal dir res més, oi?

L'informe de Pillay, però, conclou amb aquest consell a Hamàs:

"L'autoritat de facto a Gaza té la responsabilitat d'investigar les possibles violacions del dret internacional i de responsabilitzar-ne els autors".

En aquest exemple obscè de depravació moral, l'informe inventa una consciència moral on no n'hi ha, i dibuixa una equivalència moral entre una organització terrorista i una societat democràtica. La investigació diu als genocides palestins que s'investiguin a ells mateixos. Diu al carnisser de Hamàs Yahya Sinwar i a la seva companyia que es facin responsables si maten jueus al mateix temps que obvien que, segons la seva Carta Fundacional, el seu objectiu declarat és matar jueus.

L'informe de l'ONU acaba amb una crida a un pogrom global, demanant a tots els estats membres que s'uneixin a la seva persecució d'israelians a la Cort Penal Internacional i més enllà, en el que eufemísticament anomenen "responsabilitat".

El que planteja la pregunta és: qui responsabilitzarà Navi Pillay, Chris Sidoti i Miloon Kothari per la seva incitació criminal al terrorisme i la difusió de l'antisemitisme letal?

Per això, heus aquí el quid de la qüestió: qui passarà comptes a l'ONU pels seus crims d’irresponsabilitat moral?

 

 

 

Antisionisme vs antisemitisme, o el que ve a ser el mateix amb uns petits maquillatges adaptats als signes dels temps

“Com ser antisionista sense ser antisemita” Santi Capellera i Rabassó, periodista i analista / 15-10-2024 L’encapçalament de la meva pub...