dilluns, 9 de desembre del 2013

Els unionistes i els seus postulats ja són un fet marginal a casa nostra



L'unionisme fa aigües a Catalunya
Santi Capellera i Rabassó *periodista 

La manifestació unionista que el passat dia 6 de desembre, per defensar –diuen- la Constitució espanyola, va punxar absolutament. Se suposa que allà no hi havia cap defensor dels postulats preconstitucionals, encara que algunes imatges ens diuen tot el contrari.

Els organitzadors, Som Catalunya Somos España, amb el recolzament de PP i C's, van donar unes xifres d'assistència a la manifestació barcelonina sis vegades superiors a les que va calcular la Guàrdia Urbana, i van atribuir a 30.000 persones la seva participació a aquella manifestació en favor de la Constitució -diuen- que realment va ser -una vegada més- en contra del que la gran majoria de catalans demanen ja fa molt de temps a través de manifestacions de centenars de milers de persones, i de la Via Catalana, que va acollir més d'un milió i mig de persones al llarg de tot el país. O sigui, en contra de la independència de Catalunya.  

Diuen que eren 30.000; doncs bé, passem comptes. Posem per cas que hi fossin. D'acord. Dels 7.559.114 censats a Catalunya el 2012, en descomptem 30.000, i resulta que 7.529.114 s'han quedat a casa (això és una majoria silenciosa, oi?) Altresí; Catalunya té 949 municipis, el més petit de 52 habitants (Fígols, al Berguedà); el més gran en té 1.619.337 (Barcelona, al Barcelonès). Si fem comptes, i dividim a parts iguals (com farien els constitucionalistes espanyols... ah no, que hi ha dèficit fiscal!), resulta que 30.000 entre 949, toca a 31,61 habitants per municipi que haurien participat a la manifestació espanyolista. Ara, si comptem la xifra real, que, posem que en comptes de 5.000 n'eren 10.000, tirant llarg, ens trobem amb el resultat de 10,559 per municipi. Tot plegat, hi devia haver 7 o 8 mil persones, que dóna una xifra al voltant de 6 o 7 habitants per municipi. Tot un èxit.

Perquè, és clar, tot això comptant que només fossin gent de Catalunya, que hagués estat el normal. Els organitzadors es queixaven -i intentaven justificar la baixa participació-, que "el PSC no hi hagués anat"... Però, els militants del PSC que combreguen amb els postulats unionistes, hi podrien haver anat, no és cert On eren?

L'unionisme, una cosa marginal a casa nostra, està acabat, molt acabat. ¿Qui ha de voler –ni ells que en són molt conscients- el mal tracte, l'ofec econòmic i les puntades de peu dia sí, dia també, que ens ofereix aquesta Espanya tan poc democràtica? Qui ha de voler quedar-se a mans d'una Espanya que nega el vot a una part del seu territori? Ni ells mateixos es creuen el que defensen al marge de tot el país. Les xifres i els càlculs no enganyen. Encara com la Delegación del Gobierno no va dir que eren 300.000, o 3 milions... com acostumen a fer. Quantes mentides flagrants. A banda de fer-ho amb si mateixos, però, em pregunto, a qui volen enganyar aquests?

L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...