dimecres, 15 de juliol del 2015

Les negociacions per mantenir el MWC a la capital de Catalunya van ser una excel·lent gestió de l’equip de govern de l’alcalde Xavier Trias i de la Fira de Barcelona




És Colau qui lliga el MWC fins el 2023?
*Santi Capellera i Rabassó, periodista                                                                                                                        

En relació al Mobile World Congress (MWC), cal deixar clar que aquesta va ser una excel·lent gestió de l’equip de govern de l’alcalde Xavier Trias i de la Fira de Barcelona que, malgrat els entrebancs posats per Ada Colau, ha donat el seus fruits.

Pel que fa a la senyora Colau, cal dir que, una vegada més i tal com ja ens té acostumats, s'ha posat la jaqueta que més li ha convingut (com fa darrerament molt habitualment i molt més sovint a mesura que passen els dies), i aquest fet del canvi constant a última hora (allò de "dónde dije digo digo Diego") demostra que l'únic que perseguia amb les seves provocacions i projectes catastròfics inviables era aconseguir els vots de la gent de cua de palla i en situació límit que volien sentir que totes les culpes dels seus mals eren de CDC i de Trias, i que ella els retornaria la dignitat social i l'estabilitat econòmica.

Home, hauria d'haver començat per fer balanç dels 32 anys de mandats tripatrits i explicar alguns dels fastos municipals força inexplicables d'aquella època en què CDC (llavors CiU) va estar relegada a l'oposició a perpetuïtat. Qui els va estar votant durant gairebé quatre dècades els "socialistes gens socialitzants"? A aquella beautiful people de l'entorn maragallià en què Vintrós, Saures, Mayols, Portabelles i altres membres fixos del consistori, feien i desfeien al seu lliure albir? Qui els votava a tots aquests?

Colau va ser la nova aposta del tripartit, i l'estratègia del desori fabulat segueix timonejada pel tripartit, ara a mans majoritàries d'ICV. Saben molt bé què fan, i per què i qui ho fan: per ells. Per això Camats tem la llista conjunta; per això Herrera incentiva Podemos a odiar Mas, però per això mateix, ERC segueix jugant a la puta i la Ramoneta a una i altra banda de la plaça de Sant Jaume.

Colau va assolir la poltrona conjuntament amb els gairebé extints ICV, que gràcies a l'empastifament, l'insult continuat i la difamació gratuïta han reeixit i ara tornen a decidir a la capital de Catalunya (ni que sigui en minoria) i a l'Àrea Metropolitana gràcies al PSOE (perquè el PSC de fet ja no existeix). I el que queda clar és que a Colau li van garantir estabilitat, feina per a ella i la seva troupe (correligionaris, amics i família), i quan va sortir alcaldessa, li van comprar aquell moble d'habitació anomenat "burra" que cito abans, ben carregat de jaquetes de totes mides i colors, una per a cada ocasió...

I el que també és evident és que, segurament aquests mateixos que li han comprat la "burra" i les jaquetes multicolors, li deuen haver pagat un curs intensiu d'arts escèniques en alguna alta escola europea, alguns mesos abans que sortís guanyadora (entrava en l'aposta de guanyar o perdre). Perquè el que queda clar, i molt, és que està representant la millor (i la pitjor) obra de la seva vida.

L’eugenisme és la ideologia que va gestar i donar a llum la bèstia nazi alemanya. De l’eugenisme ve el nazisme alemany

  ASSAIG GEOPOLÍTIC SOBRE L’ESCLAT DE LA GUERRA ENTRE ISRAEL I HAMAS EN EL CONTEXT DEL JUDAISME I LA DEFENSA DELS SEUS VALORS OCCIDENTALS Sa...