Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dilluns, 24 de febrer de 2014

La mort del PSC és inevitableLa fi del PSC, Santi Capellera, periodista
No serà gens estrany que, en una pròxima convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya (si és que aquesta es dóna mai més en el context autonòmic), el PSC desaparegui del mapa definitivament com a tal, perquè l’ala catalanista, amb els membres del sector crític Avancem inclosos, possiblement recalarà en la Nova Esquerra de Maragall, o en una formació socialista catalanista de nova planta. Ja fa mesos que el PSC està contribuint a inflar aquest monstre polític anticatalà en una trajectòria increïble i desconcertant, i, d’altra banda, els sectors més espanyolistes no amaguen el seu desig de reconversió en la marca PSOE. La falta de respecte del PSC cap als seus electors en rebutjar al Congrés espanyol el procés sobiranista català denota la deriva espanyolista que va posar de manifest la seva direcció en acceptar una supeditació ridícula al radicalisme d’un partit com UPyD, que només té 5 diputats. Això és del tot inacceptable, a més d’una vulneració del compromís adquirit en el seu programa electoral. Que un partit com el de Díez pugui arribar a condicionar d'aquesta manera els dos grans grups parlamentaris espanyols mostra la confusió en què viuen populars i socialistes, i que el projecte espanyol cada dia que passa està més liderat per l'extremisme, la involució i la recentralització.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites