Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dilluns, 19 de maig de 2008

Els contes i la vida sempre estan relacionats


Quan ens endinsem en els contes, de fades o no, en gairebé tots s'hi pot contemplar el color blau, de vegades amb molta boira al davant, amb homes dolents que fan pactes ínics, amb llops disfressats de iaia dolça, amb caputxetes dolentes, perverses i disfressades de si mateixes per enganyar millor. Sempre però, apareix un caçador de boires en el moment oportú que ens ensenya com es fa per esfumar-les, per conjurar-les, per travessar-les. I que després d'aquestes, com si de la pluja es tractés, apareix l'Arc de Sant Martí que ens torna l'esperança del cor i de l'ànima enmig d'aquell conte que, de no haver estat per aquesta eventualitat, anava cap a mal borràs.“A darrera hi ha el blau”, va recordant el caçador de boires durant el camí. I així, gairebé sense adonar-nos-en, arribem a un indret on fins i tot el que no era de color blau és d’un blau més intens. Gairebé com per art de màgia. Altres vegades però, els contes tenen errades tècniques. I després de la boira i de les disfresses no hi ha res més. Ni tan sols l'esperança de l'arc multicolor tan esperat, i que ens fa mantenir els bategs del cor i els impulsos del cervell. Quan passa això però, gairebé mai no apareix un conjurador de boires que les faci sortir de bell nou, per no haver de veure, de dir, de dissimular, de marxar, de desaparèixer com si res. Només hi ha senyals que recorden que els contes sense blaus sempre estan plens de jocs de miralls que fàcilment es trenquen. Però aquests senyals mai no expliquen les regles d’aquests jocs. Només insisteixen en que en aquests tipus de contes, no hi ha altra manera possible de passar les pàgines que travessant-les. Encara que es trenquin. Encara que no hi hagi cap veueta que recordi res durant el camí. Ni tan sols cap boira que permeti que l'Arc de Sant Martí es manifesti en dissipar-se la nebulosa. Aquesta és l'única manera, encara que no en quedi res.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites