Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dilluns, 21 de juliol de 2008

És tot gràcies a tu, ocelleta de les Cales del PilarEm permeto uns instants per girar la vista enrere i pedonar tots les persones que m'han ofès en el decurs del meu passat recent, i també m'allibero de les que jo vaig poder ofendre. Sóc lliure i em sento lliure de càrregues emocionals amb ningú que no m'estimi com jo ho faig, i expandeixo tot el benestar de la meva vida per mil i una vies distintes, ja que sóc del parer que l'existència és una obra d'art grandiosa i excel·lsa. Confio en el coneixement Universal, que és a la meva disposició i a la de tots els meus semblants, i que en tot moment il·lumina les ments i els camins en tots els aspectes, i m'adono que quan més involucro el meu cor per a prendre qualsevol decisió important, més lliure i eficient em sento. Quant més utilitzo la meva alegria, més augmenta, i menys espai queda per al dolor i per a la por en tots els aspectes. L'amor Universal corre per les meves venes, i mesura i resguarda les meves pulsacions internes com una màquina perfecta que sóc. I com que em sento lliure de manifestar la pau i la prosperitat que sento al meu dedins, desenvolupo la meva vida exactament com jo vull, i com mai abans havia aconseguit estructurar. És gràcies a tu potser, tota aquesta sensació de llibertat? ocelleta tendra i dolça de Ponent.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites