Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dimarts, 16 de desembre de 2008

Som líders d'audiència en català a Menorca (publicat al Diari Menorca el 18 de desembre de 2008)


Quadrant de Menorca: 2000 oients en un any, el somni
Santi Capellera i Rabassó*periodista
És un plaer per aquest periodista que dirigeix i presenta aquest espai de connotacions tan illenques, Quadrant de Menorca a IB3 Ràdio, anunciar-los que la ràdio autonòmica de les Illes Balears ha aconseguit el seu millor resultat amb 8.000 oients des de la seva posada en marxa l'any 2005 segons dades oficials del EGM RÀDIO XXI. El nostre programa, Quadrant de Menorca, aconsegueix a l'Illa una màxima històrica de 2000 d'aquests 8000 oidors, només a Menorca, és a dir, una quarta part percentual d'aquesta totalitat, en menys d'un any d'emissions. El nostre esforç i la fidelitat de vostès han fet real aquesta possibilitat que des de Quadrant de Menorca els agraïm de tot cor i amb totes les nostres forces. Nosaltres treballem incansablement perquè això que s'ha esdevingut sigui una realitat de cada dia, i no en va el nostre esforç, conjuntament amb la seva inestimable fidelitat d'audiència diària s'ha convertit en una realitat. Moltes gràcies de tot cor a tots vostès per ser a l'altra banda cada dia de sis set del capvespre, en aquest segment horari que fidelitzen 2000 persones, i que creix cada dia perquè el nostre producte interessa els menorquins i menorquines, i també els que per alguna raó o altra viuen i treballen a la nostra terra sense ser autòctons. Gràcies a tots els que han fet possible aquest pas endavant, des dels companys dels serveis informatius d'IB3 Ràdio i molt especialment a Pau Rovira i a Quim Bertomeu que ens donen avituallament informatiu en directe; els nostres tècnics, en José Luís Linares, en Frankie Pizá i Jordi Fàbregues, que conduint la nau digital ens possibiliten l'èxit sonor, i també als nostres directius que ens han donat la confiança necessària com per posar cada dia en antena aquest nostre espai, Quadrant de Menorca, una aposta local agosarada de la Ràdio Pública de les Illes Balears. Aquest va ser el nostre somni ara fa un any i gairebé 250 programes. Ha estat el nostre somni i encara ho és, perquè arribem en la nostra llengua i en la nostra cultura a totes les seves llars. Benvinguts tots i totes a aquesta gran família d'oients que preferencien els productes mediàtics de casa, sense dependències ni imposicions continentals. Gràcies, somni nostre, Quadrant de Menorca, a IB3 Ràdio, la ràdio que t'estima.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites