Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

divendres, 21 de gener de 2011

Les persones íntegres sempre tenen un lloc entre els que queden


Ha mort en Jordi Vila, l'avi de la Clara Elorduy Vila


Santi Capellera i Rabassó*periodista

Dijous dia 20 de gener ens va deixar en Jordi Vila (Santpedor, 1929- Maó, 2011, exjugador del Barça de les Cinc Copes), un home de casa que va jugar al Barça en l'època de Basora, César, Kubala, Moreno i Manchón, i que va ser titular i va marcar 31 gols en 45 partits entre l'any 1951 i el 1954. De fet, i per pura mètrica en Serrat no el va incloure en aquesta llista de noms dels blaugrana gloriosos de l'època en compondre la cançó "Temps era temps".

Vivia a Menorca feia molts anys, i era l'avi d'una excel·lent companya i professional d'IB3, la periodista Clara Elorduy Vila. En quatre anys d'estada menorquina no el vaig poder entrevistar mai: ell vivia a Ciutadella i jo a a Maó, i per qui conegui l'illa, ja sap que a Menorca les considerades petites distàncies continentals, són autèntics abismes. Aquesta i l'edat que tenia Vila són les úniques raons.

Fa cosa d'un any, però, vaig fruir d'una bona vetllada amb ell i altres barcelonistes menorquins a l'Hotel Port Ciutadella, organitzada per la Penya Barcelonista de la ciutat ponentina. Vaig ser allà amb molts altres culers, i conjuntament amb el meu amic i company Manel Fuentes de Catalunya Ràdio, i la seva esposa, la també periodista de TV3 Clara Cabezas. Va ser en aquell marc on tots els menorquins que ho van desitjar, van poder contemplar les rèpliques de totes les copes que va guanyar el Barça fa un any...ara fa un any. I en Jordi Vila, molt prudent i moderat en el seu tarannà habitual, en parlar amb nosaltres del "seu" Barça, es va demostar un home molt feliç i emocionat per la fita dels de Guardiola, un del seu poble, Santpedor, que ja ha donat dos cracs al Barça.

Descansa en Pau, amic Jordi Vila. Vas ser un gran professional d'aquell Barça de les Cinc Copes que portaves al cor. Vas ser una gran persona i un bon pare de família, amic dels teus amics fins el darrer dia.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites