Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dissabte, 12 de març de 2011

Fins quan girar la cara al terrorisme? Fins quan enviar i recolzar "flotillas humanitarias" que van a Israel a provocar? No són assassins com els d'ETA els terroristes palestins?


Un terrorista palestí assassina cinc membres d'una família d'israelians a Samària

Un terrorista palestí ha apunyalat fins a la mort cinc membres d'una família de jueus israelians que vivien a l'assentament d'Itamar, la matinada de dissabte. Hi ha tres nens, incloent-hi una nena de mesos, entre les víctimes. Un paramèdic ha descrit l'escena com a terrible: joguines al costat de bassals de sang.

El terrorista es va infiltrar a l'assentament d'Itamar, al sud-est de Nablus, la matinada de dissabte. L'atac va passar al voltant de la una de la matinada, quan el terrorista va entrar a la casa familiar i va assassinar tres fills d'11 i 3 anys, i una nena de mesos juntament amb els seus pares. Sembla que dormien quan el terrorista va entrar  a la casa.

Els residents d'Itamar han informat que es van escoltar trets a la zona, el terrorista va aconseguir fugir de l'escena del crim.

A la casa hi havia tres nens més, una nena de 12 i els seus dos germans, de 6 i 2 anys que van ser capaços d'escapar cap a una casa propera i informar els seus veïns de l'atac.

El terrorista que va portar a terme la massacre, va tallar la tanca que envolta Itamar i va entrar a la casa de les víctimes a través de la finestra, com ha demostrat la investigació inicial de l'assassinat. Les autoritats no descarten la possibilitat que més d'un atacant hi estigui involucrat.

Arran de les primeres informacions de l'incident, forces de l'Exercit de Defensa de Israel i forces policials van acudir al lloc. La Força Aèria també es va unir a l'esforç per rastrejar els terroristes, amb un desplegament de nombroses aeronaus a la zona. El cel nocturn es va il.luminar amb llums d'emergència, i forces especials de l'IDF i forces de policia van ser cridades per ajudar en la captura de l'assassí o assassins.

Un portaveu de l'exèrcit israelià va dir que "Les tropes estan rastrejant la zona a la recerca del sospitós."L'exèrcit israelià està duent a terme inspeccions en tots els punts de pas establert a la regió ".

Els equips de servei d'ambulàncies de la Estrella de David Vermella (MDA) van anunciar la mort de les víctimes mortes en el atac. El portaveu del MDA, Zaki Heller va dir que el servei d'ambulància va rebre una trucada al voltant de la 1 de la matinada i va enviar grans equips de paramèdics a la zona.

"Quan les forces de rescat van entrar a la casa es van trobar amb un espectacle dantesc. Hi havia cinc víctimes. "No podíem fer res, només confirmar la seva mort ", van dir.

El paramèdic Kabah Muayua va ser un dels primers a arribar al lloc i va descriure l'escena horrible que va trobar: "No hem pogut ajudar a les primeres quatre víctimes per arma blanca; arran d'una inspecció de l'escena vaig veure un nen d'uns tres anys que encara tenia pols. "Tot i els perllongats esforços de reanimació, vàrem haver d'anunciar la seva mort ", va dir.


"Els pares estaven estirats un al costat de l'altre en la seva habitació; hem trobat tres cossos en el dormitori principal, els dos pares i un nadó, assassinats brutalment", va declarar. El president del Consell de Iehuda i Samària, Danny Dayan, que va arribar al lloc, va aparèixer commocionat per l'atemptat.

"Aquest és sens dubte un dels més terribles atacs en els últims anys", va dir als reporters.

"Les paraules no poden descriure el grau de l'horror i el dolor. Aquells que tinguin la temptació de denunciar palestins pels seus actes d'assassinat, no s'han d'avergonyir de fer-ho, bàsicament per evitat massacres com aquesta", va dir el president del Consell de Lehuda i Samària, Danny Dayan.

L'assentament d'Itamar, ha estat escenari d'atacs criminals en el passat. El juny de 2002, un terrorista va entrar a la comunitat i van obrir foc: va matar Raquel Shaba i tres dels seus set fills, Neriya, Tzvika i Avishai. Yossi Twito, que guiava l'equip de seguretat locals a l'assentament, també va ser mort a trets en l'atac.


Font: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4040974,00.html
Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites