Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

diumenge, 25 de març de 2012

Notícies al voltant del #CongrésCDC

ORIOL PUJOL: "La vida de la gent transcorre al voltant dels seus somnis, i nosaltres els farem realitat"


*Transcripció de Santi Capellera i Rabassó, periodista 

Discurs posterior a la seva elecció com a secretari general, d'un Oriol Pujol, emocionat, que agraeix Maldonado i Forn que l'avalessin com a militant. També recorda Ramon Juncosa, i cita Felip Puig, entre els seus referents. Germà Gordó, Quico Homs, Lluís Corominas, David Madí no es queden al sac, i agraïment al president Mas, a l'alcalde Trias, a la seva dona i al seu pare, per ell , i al president, per a tots. "Quin truc has tingut -a Jordi pujol- per enredar-nos a tots durant tants anys, que encara som aquí lluitant". "Jo sóc el fill de la Ferrusola!", agraiment a la mare.


"Catalunya nació, més estat propi, i hem d'aixecar aquest país a través del pacte fiscal, que serà la independència econòmica, cosa que no va contra ningú, i és un plantejament imprescindible per garantir l'autogovern; no hi ha capacitat de sortir del pou, de la crisi, de tirar endavant, sense el pacte fiscal, i si convé farem una consulta. I l'exercici d'aquesta sobirania ens conduirà cap a l'estat propi. El moment més àlgid que vivien els espanyols era quan el seu orgull trucava a la porta del G8, fins que la realitat els va despertar. Ara volen recuperar la recentralització, i es van empetitint, i això afecta Catalunya molt negativament. Aquest és un partit que té un president fundador, i un president, que també és president de la Generalitat, que mesos enrere van anar a votar en un referèndum sobre la independència, i van votar que sí. I això semblarà contradictori, però sense el pacte fiscal Catalunya es mor, perquè fins ara, com més autogovern hem tingut, més dependents hem estat. Hem d'estar convençuts que res no tornarà a ser igual, i fer sacrificis forma part del nostre tarannà; ho hem demostrat fent la travessia del desert. L'actitud convergent és patriòtica, i es per anar a més en tot, la llengua, la cultura, la integració de la immigració, l'economia. Som així, i som conscients de ser-ho, l'actitud patriòtica és servir el nostre país; una actitud que és més de fer que de ser, de ser que de semblar. Acabaré amb una frase del president Pujol, que li vaig sentir en una presentació del llibre de l'Heribert Barrera. Ara farem els símils mariners (Mas riu i s'exclama en positiu!) encara que jo sóc més de muntanya. El president citava un port tranquil d'aigües tranquil·les i barques esberlades: i els nostres enemics, eunucs, pujaran a la torre metal·lica per veure i riure's del nostre fracàs: I no serà aquest el fet que ens honorarà i ens farà rumiar sobre si hem fracassat. No has fracassat, president Pujol, ara el president Mas timoneja la barca, menys esberlada, i farà que puguem deixar les aigües podrides (aplaudiments)". Acaba amb un Visca Catalunya!

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites