Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dilluns, 18 de febrer de 2013

Bond, Trom Bon..., de Método 3

Mentre escric això sento les notícies que anuncien la detenció de Pepe Gotera i Otilio, del Súper, i de l'Anacleta Zaragoza, cervell sociata de la història. A veure què ens espera en les pròximes hores. De moment, el CNI intenta treure's el mort del damunt, i posa caps de turc pel davant. Déu n'hi do, quin país, això d'Espanya, entre aquestes empastifades, i el bodrio dels Goya, entre altres. Me'n ric de la Màfia...de la italiana, de la russa i de la dels EUA. Quin fàstic! Però, anem a una altra mena d'anàlisi...El sexe a l'espionatge

El sexe sempre ha estat un element de primer ordre en les activitats d'espionatge: només cal tenir present l'exemple de Mata Hari a la Primera Guerra Mundial, o el del bordell "Saló Kitty", organitzat per la Gestapo nazi a la Segona. Lògicament, comparar aquests exemples amb l'escena de les dues peperes de pa sucat amb oli, explicant-se intimitats de "marujas" desairades a les quals els marits no els passen la paga, al restaurant La Camarga de Barcelona, va del patètic al lamentable, passant pel penós. Com tota la feina del CNI, a "grosso modo". SPANISH STYLE! "Y no hase falta desir nada más", que deia aquell.


Sex in espionage

Sex has always been a prime element in espionage activities: just keep in mind the example of Mata Hari in the First World War, or the brothel "Salon Kitty", organized by the Nazi Gestapo in the Second. Logically, compare these examples with the scene of two petty "peperas", explaining intimacies of "housewives" slighted the husbands do not pass the pay, at La Camarga restaurant, in Barcelona, of pathos to the unfortunate , going through the painful. Because the work of the CNI, to "roughly". SPANISH STYLE! "Y no hase falta desir nada más", saying that  coaching at Madrid.


El sexo en el espionaje

El sexo siempre ha sido un elemento de primer orden en las actividades de espionaje: sólo hay que tener presente el ejemplo de Mata Hari en la Primera Guerra Mundial, o el del burdel "Salón Kitty", organizado por la Gestapo nazi en la Segunda . Lógicamente, comparar estos ejemplos con la escena de las dos peperas de poca monta, explicándose intimidades de "marujas" desairadas a las que los maridos no les pasan la paga, en el restaurante La Camarga de Barcelona, va ​​de lo patético a lo lamentable, pasando por lo penoso. Como todo el trabajo del CNI, a "grosso modo". SPANISH STYLE! "Y no hase falta desir nada más", que decía aquel aleman que entrenó al Madrid.

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites