Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dimecres, 28 d’agost de 2013

Només els falangistes, franquistes, racistes arraconats i marginals en tots els aspectes de PxC, podien ser els que intentessin falsejar flagrantment la història de la invasió del 1714

PLATAFORMA PER CATALUNYA
VIC
Tal com ja és habitual  aquest any la nostra formació tornarà a ser a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova.
Com sabeu, Rafael Casanova va ser un lluitador català que va defensar la identitat de la terra enfront del centralisme jacobí borbònic i ho va fer per descomptat sense la necessitat d'atacar Espanya, tot el contrari, defensava com anys més tard van fer Prat de la Riba o Cambó una identitat catalana ni separatista ni separadora, una Catalunya com a motor d'Espanya però ferma defensora de la seva pròpia identitat.
La seva lluita, encara que amb altres connotacions pròpies de l'època és avui la nostra lluita, la vostra lluita, la dels identitaris, la dels valents que defensem l'ideari polític de les nostres sigles i el nostre partit.
És per aquest motiu que considerem molt  important per al nostre projecte que siguem capaços de presentar una bona comitiva el pròxim 11 de setembre a Barcelona, que siguem com més persones millor i de totes les edats per demostrar que el nostre projecte està més viu que mai, és ferm, valent  i plural, per dipositar tots junts i units l'escut del nostre partit als peus del monument a Casanova, davant de la premsa i davant els adversaris polítics de la casta als que com sabeu no els hi fa cap gracia la presencia de Plataforma per Catalunya.
El punt de trobada de la nostra comitiva serà la confluència dels carrers Girona i Ausiàs March de Barcelona a les 9:20h.
Es prega puntualitat, ja que qui no arribi a l’hora no és podrà sumar al grup per motius de seguretat, també és demana anar ben vestit, no es pot anar amb pantalons curts, xancletes o gorra.
Moltes gràcies i a per totes!!!
Visca Plataforma per Catalunya!!!
PxC
Vic, agost / setembre de 2013

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites