diumenge, 21 de desembre del 2014

No jugar partides en l'àmbit polític és impensable i només denota dues coses: o totalitarisme (que no és el cas) o trencament de relacions (que tampoc no ho és)



No patiu, el procés segueix endavant
Santi Capellera i Rabassó *periodista

No us preocupeu, que ningú no pateixi. El nostre procés va endavant i tot s'acabarà bé, però tant els convergents com els esquerrans, que són els forts de la partida, l'han de jugar. Per tant, deixeu de torturar-vos perquè tot requereix el seu temps, fa 300 anys que ens esperem, i aquests són moments molt decisius pel país que no es poden malbaratar amb presses i pressions.

Nosaltres només som les militàncies, i ells els polítics que es necessiten els uns als altres, saben què fan i negocien assenyadament. No critiquem ni ens critiquem, perquè ens hem d'entendre, i la política és entesa, negociacions i moooolta paciència. Els podem donar un copet al cul perquè "tenim pressa", però no gaire cosa més, perque nosaltres ja hem fet el que podíem fer, que ha estat el més important; hem sortit als carrers com a gran majoria, hem demanat i hem votat massivament, però els escacs de la tàctica política només els poden moure ells (com només pot convocar eleccions el president de la Generalitat, els pactes només els poden fer els polítics, i per tant, així ho escenifiquen), la qual cosa  també expressa en concret i en aquest mateix sentit l'ANC en un recent comunicat als membres.

Personalment, m'ha dit un ratolinet molt important i molt influent, molt (de qui com a bon periodista que em considero no donaré el nom ja que les fonts són sagrades, sinó s'assequen...), que tot s'acabarà bé. I me'l crec el ratolinet, perquè mai no m'ha fallat. O sigui que, deixeu treballar, tingueu paciència, no vulgueu forçar la màquina ni les circumstàncies i relaxeu-vos per passar les millors festes de Nadal, cap d'Any i Reis possibles.

I no dubteu de Catalunya i dels polítics que, indubtablement se l'estimen pel damunt dels seus partits, però que són polítics i exerceixen la política democràticament, poble de Catalunya. No patiu, que ells treballen continuadament i imparable. També per despistar i esgotar per relaxament els enemics del nostre país. Bones Festes a tothom!


LES MIL I UNA CARES DELS ESTATS UNITS EN EL CONFLICTE D'ISRAEL I L'ORIENT MITJÀ

  FINALMENT, L’IRAN S’HA TRET LA CARETA I HA ATACAT DIRECTAMENT ISRAEL: I ARA QUÈ? Santi Capellera i Rabassó, periodista i analista / 15 -04...