Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

diumenge, 21 de desembre de 2014

No jugar partides en l'àmbit polític és impensable i només denota dues coses: o totalitarisme (que no és el cas) o trencament de relacions (que tampoc no ho és)No patiu, el procés segueix endavant
Santi Capellera i Rabassó *periodista

No us preocupeu, que ningú no pateixi. El nostre procés va endavant i tot s'acabarà bé, però tant els convergents com els esquerrans, que són els forts de la partida, l'han de jugar. Per tant, deixeu de torturar-vos perquè tot requereix el seu temps, fa 300 anys que ens esperem, i aquests són moments molt decisius pel país que no es poden malbaratar amb presses i pressions.

Nosaltres només som les militàncies, i ells els polítics que es necessiten els uns als altres, saben què fan i negocien assenyadament. No critiquem ni ens critiquem, perquè ens hem d'entendre, i la política és entesa, negociacions i moooolta paciència. Els podem donar un copet al cul perquè "tenim pressa", però no gaire cosa més, perque nosaltres ja hem fet el que podíem fer, que ha estat el més important; hem sortit als carrers com a gran majoria, hem demanat i hem votat massivament, però els escacs de la tàctica política només els poden moure ells (com només pot convocar eleccions el president de la Generalitat, els pactes només els poden fer els polítics, i per tant, així ho escenifiquen), la qual cosa  també expressa en concret i en aquest mateix sentit l'ANC en un recent comunicat als membres.

Personalment, m'ha dit un ratolinet molt important i molt influent, molt (de qui com a bon periodista que em considero no donaré el nom ja que les fonts són sagrades, sinó s'assequen...), que tot s'acabarà bé. I me'l crec el ratolinet, perquè mai no m'ha fallat. O sigui que, deixeu treballar, tingueu paciència, no vulgueu forçar la màquina ni les circumstàncies i relaxeu-vos per passar les millors festes de Nadal, cap d'Any i Reis possibles.

I no dubteu de Catalunya i dels polítics que, indubtablement se l'estimen pel damunt dels seus partits, però que són polítics i exerceixen la política democràticament, poble de Catalunya. No patiu, que ells treballen continuadament i imparable. També per despistar i esgotar per relaxament els enemics del nostre país. Bones Festes a tothom!


Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites