Twitter

Publicació del periodista Santi Capellera, sobretot informativa però també personal, en què s'intenta donar informació fidedigna de l'actualitat en general i aportar bones reflexions i vibracions sempre positives.

ACN

dijous, 12 de novembre de 2015

La CUP, que amb molt bon criteri desobeeix l'estat opressor, per una vegada i excepcionalment s'hauria de desobeir a si mateixa i ser més operativa que idealista


Mani de la CUP contra el Tribunal Constitucional *Santi Capellera i Rabassó, periodista

Compatriotes de la CUP, m'agrada que reaccioneu de manera immediata i us mogueu per Catalunya i les seves essències nacionals: si senyor! Ara, apliqueu a la resta aquesta excepcionalitat puntual -que potser serà llarga- per què estem passant al país.

Entenc que no us agradi Mas, que no us agradi CDC. O una part de CDC que a mi, un nacionalista socialdemòcrata esquerranós convençut, periodista per a més INRI -fill d'un nacionalista socialdemòcrata esquerranós (ACS) més convençut encara, que va ser un il·lusionat fundador en una part del país tan complicada com el Priorat d'aquest nostre ramat convergent- amb 40 anys de carnet gairebé heretat, tampoc no m'agrada, sincerament. I no és d'avui: és des de sempre. Sobretot no m'agrada -ni m'ha agradat mai- aquella part tan, tan pròxima a Duran en què no sé sap qui és qui. Una part que encara hi és i que espero que es convenci com vosaltres o marxi definitivament, perquè és la que ha arrabassat vots a Junts pel Sí en favor de Duran i contra el país, no ens enganyem. Tants vots com els 108 mil que ens caldrien per no haver de "captar" a la porta de casa vostra, que no ens agrada gens després d'haver portat el país a les portes de la llibertat amb molts resultats negatius per alguns dels nostres. I vosaltres ho sabeu. Entenc que no us agradi CDC, i que no us agradi el Mas, ho reitero. Ho entenc i sé per què ho entenc. Evidentment, i llegits TOTS els vostres postulats de constitució assembleària (la qual cosa molts dels que avui us posen a parir per voler decidir lliurement (ves quina paradoxa!) ni s'han dignat a fer) hi he d'estar d'acord. Absolutament d'acord.

Però, dit això, pregunto: el país tampoc no us agrada? No hi trencareu una llança excepcional de manera excepcional, ni que sigui tapant-vos el nas, per dir alguna cosa? Em fa l'efecte que sí, oi, companys? No pas pel Mas ni per Junts pel Sí, i molt menys per CDC, però, sí per Catalunya i el seu futur, oi? El nostre futur, el de tots! Jo ho espero pel bé del país i de la seva gent, la nostra gent, nosaltres. 

Ho espero aquest matí d'avui dijous 12 de novembre, i us ho demano per simplement afavorir el camí que Catalunya ha començat a traçar, i que no té aturador! ‪En la sobirania nacional, prou temps tindreu de lluitar per la justícia social que tant comparteixo amb vosaltres, i evitar tota retallada econòmica en aquest sentit. Perquè jo també en sóc un perjudicat. I molt. #‎araeslhora, patriotes! Vinga, endavant amb els nostres objectius, els de tots! Desobeïm! smile emoticon

Arxiu del blog

Aquest sóc jo... de vegades

Aquest sóc jo... de vegades

Dades personals

Encamp, Andorra la Vella, Andorra
Llicenciatura de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. ESADE Class of 1990 · Ciències Polítiques i de l'Administració · Politics 1979-1980 Locutor de “Los 40 Principales” a Ràdio Móra d’Ebre i a tota la xarxa d´emissores SER Meridionals on hi ha: Ràdio Reus, Ràdio Salou, i Ràdio Móra d’Ebre 1984-1985 Ràdio Popular de Reus (COPE). 1985-1987 Catalunya Ràdio. 1987-1995 Televisió de Catalunya (TV3) 1995-1997 Departament de Publicitat de la Cadena SER Catalunya 1997-2003 Generalitat de Catalunya, Gabinet de Mitjans de Comunicació i Oficina de Comunicació del Govern. Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. ADIGSA, Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya 2003-2005 Director ACH RRPP BCN. 2005-2007 Última Hora Menorca. 2007 Redactor d'informatius a IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears. 2007 Menorca Diario Insular. 2008-09 Quadrant de Menorca IB3Ràdio. 2008 El Temps. 2010 Quatre illes, IB3 Ràdio. 2011 fins a l'actualitat presentador programes audiovisuals als PPCC, Comunnity Manager i soci director del Taller de Comunicació "Bunistar&Perinno Produccions".

El meu més estimat

Publicacions, entitats i política

Seguidors

Ara en línia al blog

comptador visites