dimecres, 15 de febrer de 2023

Nicola Sturgeon plega perquè es veu incapaç de seguir amagant ser una contraindependentista

 


La primera ministra escocesa acaba plegant com era evident que passaria a la llarga després del fiasco de 2014

Fa nou anys, Nicola Sturgeon mateix i Alex Salmond van dirigir la tupinada contra la independència al referèndum. I Escòcia no és Catalunya, ja que allà han vist clara la jugada dels seus "processistes" per esmicolar els desitjos i la il·lusió de la independència. És normal, doncs, que a aquesta senyora ja se li hagin acabat els recursos. I les mentides. I com a bona política, disfressa la seva dimissió de "conflicte intern" del seu partit. I plega, no pas per cap conflicte intern al si del SNP sinó perquè es veu incapaç de seguir amagant que és una contraindependentista al servei de Sa Majestat i del Govern britànic. 

Plega, efectivament, que és allò que haurien d'haver fet tots els mentiders del procés, del primer al darrer, després de la tocata i fuga de Puigdemont i els "exiliats d'or" per assolir l'acta d'eurodiputado español i la comèdia de Junqueras i els altres, de passar per les presons espanyoles fent falses vagues de fam i esperant les engrunes dels humiliants indults. I aquí no ha passat res mentre el poble ha quedat narcotitzat i desactivat al mateix temps. Gran èxit de l'estat que ja fa 308 anys que compta amb personatges d'aquesta mena per seguir xuclant la mamella catalana, la darrera que li queda després de perdre bous i esquelles colonials al llarg dels darrers tres segles.  

Referèndum i independència no tenen res a veure (com demostra inequívocament "La Mentida, el documental de la veritat" 👉 http://ow.ly/AbUQ50MSSH3. Si teniu temps per visionar la peça atentament, us adonareu que, tal com evidencien les apostes, les butlletes i les enquestes entre altres proves, la tupinada a Escòcia va ser absoluta. I es va fer amb participació directa de Nicola Sturgeon i el seu padrí polític, Alex Salmond, ara fora de l'SNP com a conseqüència de les accions judicials contra ell orquestrades pel govern d’Sturgeon, no ho oblidem. Igual que passa ara a Catalunya en molts aspectes com les denúncies contra els activistes per part del Govern (res a veure amb el cas de corrupció de Laura Borràs).

Avui, Pere Aragonès demana un segon referèndum a Catalunya. Un segon referèndum "a l’escocesa". I ho fa emparat amb el desconeixement majoritari del poble de Catalunya de la tupinada de 2014 a Escòcia. Per això plega Sturgeon, perquè a Escòcia la gran majoria ja s'ha despertat del malson i de l'engany. I ja no se la creu ningú. Ni els seus. Tal com ja està començant a passar amb els traïdors catalans. Temps al temps: només cal seure a la porta de casa i tenir una mica més de paciència per veure'ls a tots desactivats (i decapitats políticament). 

Nicola Sturgeon plega perquè es veu incapaç de seguir amagant ser una contraindependentista

  La primera ministra escocesa acaba plegant com era evident que passaria a la llarga després del fiasco de 2014 Fa nou anys, Nicola Sturgeo...